Kenty.hr

PonudaOdaberite za svoje kupce

Nudimo širok izbor robe široke potrošnje od odjevnog tekstila do igračaka. Važno je naglasiti da prije nego završe na policama prodavaonica, svi proizvodi prolaze stroge kontrole kako bi zadovoljili unaprijed postavljene standarde.

Odjevni tekstil

Naša ponuda odjevnog tekstila obuhvaća odjeću i obuću za žene, muškarce i djecu, za svako godišnje doba i priliku. U kategoriju je uključena i odjeća i tekstili za plažu poput kupaćih kostima i ručnika za plažu te donje rublje, čarape i pidžame. U odjevni tekstil svrstavamo i modne dodatke kao što su prtljaga i torbe te kišobrani i naočale. Naposljetku, unutar kategorije odjevnog tekstila nudimo i radnu odjeću i opremu za različita zanimanja.

Kućanski tekstil

U kategoriju kućanskog tekstila svrstavamo kupaonske tekstile, tekstile za spavaću sobu, tekstile za kuhinju te ostali kućanski tekstil. Kupaonski tekstili su ručnici, od velikih ručnika za kupanje do malih ručnika za umivanje, zatim kupaonski ogrtači te tuš zavjese. Tekstili za spavaću sobu obuhvaćaju posteljinu, deke i pokrivače, poplune, jastuke te ukrasne jastuke. U tekstile za kuhinju ulaze stolnjaci, ubrusi i kuhinjske krpe kao i pregače, držači za lonce i kuhinjske rukavice.

Mali kućanski uređaji

Kategorija malih kućanskih uređaja obuhvaća:

  • uređaje za pripremu pića: sokovnike i cjedila za agrume, aparate za kavu, kuhala za vodu i pjenilice mlijeka
  • uređaje za čišćenje i glačanje: glačala, parne postaje, uređaje za ručno glačanje
  • uređaje za pripremu hrane: pekači kruha, friteze, tosteri, kuhinjski multipraktici, ručni mikseri i štapni mikseri, sjeckalice, uređaji za vakuumiranje, uređaji za pripremu jogurta, uređaji za pripremu sladoleda
  • uređaje za grijanje i hlađenje: električne grijalice, podni i stolni ventilatori, uređaji za vlaženje zraka i uređaji za odvlaživanje zraka
  • uređaje za osobnu njegu: brijaći aparati, sušila za kosu, električne četkice za zube, epilatori i depilatori.

Posuđe

Nudimo bogat i kvalitetan program posuđa. On obuhvaća posude za čuvanje hrane (staklene i plastične), stakleno posuđe poput čaša i zdjela, kuhinjski pribor i pribor za jelo kao i posuđe za pripremu hrane (lonci, tave, pekači itd.). U kategoriji je i linija plastičnog kuhinjskog pribora i oprema u koje spadaju cjedila za sušenje posuđa, četke za pranje posuđa, daske za rezanje, posude za miješanje i ostali pribor.

Oprema za kućanstvo

Naša ponuda opreme za kućanstvo sadrži proizvode uz koji dom postaje uredniji i ugodniji. Za početak tu je plastični asortiman koji obuhvaća veće i manje plastične kutije za odlaganje i organizaciju doma. U proizvode za pranje i održavanje rublja ulaze rešetke za sušenje rublja, daske za glačanje, vješalice i kvačice. U liniji proizvoda koje nazivamo krupna plastika nalaze se lavori, vjedra te košare za rublje (mokro i suho). Tu je i pribor za čišćenje poput metli, lopatica za smeće i pribora za pranje podova. Kategorija obuhvaća i otirače i tepihe. Na kraju tu su razni dodaci za ukrašavanje doma poput vaza, ukrasnih jastuka, ogledala, okvira za slike te ostalih dekoracija.

Bijela tehnika i elektronika

Ovaj asortiman obuhvaća bijelu tehniku, ali i audio-video opremu, baterije, rasvjetu i elektroničku opremu, itd.
Tako ćete ovdje naći standardnu ponudu bijele tehnike od hladnjaka preko perilica rublja i suđa do pećnica i štednjaka. Pod audio-video opremu svrstavamo televizore, radijske prijemnike, kućna kina, foto-aparate itd. U liniji rasvjetnih tijela i električnih dodataka nudimo lampe, pametna rasvjetna rješenja, punjače za mobilne uređaje, LED-rasvjetu itd. U kategoriju, na kraju, ulaze i produžni kablovi, sijalice i razne baterije.

Proizvodi za uradi sam

Nudimo bogatu i kvalitetnu ponudu opreme i alata za održavanje doma, vrta i automobila, ali namještaja i pribora za opuštanje nakon rada. U asortimanu za automobil nudimo auto-kozmetiku (proizvodi i pribor za čišćenje automobila) te auto opremu (presvlake za sjedala, tepisi, sjenila). Za kućne majstore pripremili smo različit ručni, električni i baterijski alat te ostali pribor i alate koje svrstavamo pod liniju željezarija. U ponudi za vrt imamo sve proizvode za održavanje vrta poput crijeva, rukavica, vrtnih škara, vreća za lišće i vrtni otpad itd.

Sezonska i blagdanska ponuda

Naša sezonska ponuda obuhvaća proizvode za uživanje na otvorenom tijekom cijele godine, a posebno tijekom toplijih mjeseci. Tako nudimo bogat izbor bazena, ljuljački i trampolina za vrt, program za kampiranje, program proizvoda za plažu te poseban program opreme i dodataka za roštiljanje. U ponudi su i bicikli i skuteri te proizvodi za sport i rekreaciju. U blagdanski asortiman svrstavamo razne prigodne proizvode vezane uz Božić i Uskrs. Još jedna linija u ovoj kategoriji je vrtni namještaj koji obuhvaća vrtni namještaj od raznih materijala (plastika, metal i drvo) te ostalu opremu za vrt i balkon.

Igračke

Odaberite iz doista široke ponude igračaka. Za početak tu su razna vozila: od guralica i romobila preko automobila na baterije do autića za igranje. U liniji igračaka za igranje na otvorenom nalaze se ljuljačke, tobogani, igračke za igru u pijesku itd. Posebne linije čine kreativne, didaktičke igračke, plišane igračke i prve igračke za bebe. Na kraju, u ovoj su kategoriji i društvene igre za sve uzraste.