Kenty.hr

USLUGEPametna nabava i zajednički razvoj kategorija

Inovativnim pristupom i dugogodišnjim iskustvom ubrzavamo i pojednostavljujemo procese nabave i razvoja kategorija.
Cjelovit pristup ciklusu

Pametna nabava

Od planiranja do proizvođača, od proizvođača do distribucije i od distribucije do krajnjeg korisnika: pametna nabava omogućuje vam maksimalnu učinkovitost i najbolje cijene. A, svi postupci su pojednostavljeni i ubrzani zahvaljujući našem jedinstvenom IT sustavu prilagođenom potrebama klijenata.

Pružamo najpovoljnije uvjete za kupnju određenih tipova robe tako što kombiniramo predviđanja za iste grupe proizvoda. Proizvodni se troškovi zbog toga dijele na velik broj proizvoda: što je veća narudžba i proizvodnja, veće su i uštede.

Naši proizvodi i dobavljači prolaze strog niz internih i eksternih kontrola kvalitete. Svi proizvodi i sva dokumentacija moraju biti u skladu sa zakonima i pravilnicima Europske Unije i susjednih zemalja.

Prije isporuke proizvoda klijentu, kvalitetu proizvoda kontrolira sam proizvođač, Kenty Adria ili inspekcija treće strane. Pri tome se provjeravaju različita svojstva proizvoda te se oni testiraju kako bismo bili sigurni da zadovoljavaju unaprijed postavljene standarde.

Status svake narudžbe možete uvijek provjeriti u KOPIMS-u, našem jedinstvenom sustavu za poslovnu analitiku. Naši se klijenti izravno prijavljuju u sustav kako bi u realnom vremenu pratili status narudžbe.

Naš sustav omogućuje tvrtkama da donose odluke vezane uz proizvodnu strategiju (npr. izrada inventara ili naručivanje na zahtjev), upravljanje proizvodnjom i inventarom te korisničku podršku za cijele klase SKU-ova.

Svi podaci vezani uz narudžbe klijenta ostaju u bazi podataka u skladu s GDPR-om. Ti se podaci koriste za analizu i jednostavnije ponovno naručivanje.

Svi opisi proizvoda, tehničke specifikacije, fotografije i ilustracije itd. uvijek su dostupni u sustavu KOPIMS.

PODRŠKA UPRAVLJANJU KATEGORIJAMA

Zajednički razvoj kategorija

Naš je zadatak, u suradnji s vama, razvijati kategorije s ciljem održivog rasta i prihoda. Kao primarna veza između kupca i proizvođača Kenty Adria gradi dugoročne odnose i pruža izvediva rješenja, u korist naših klijenata i njihovih krajnjih kupaca.

Usluge koje pružamo klijentima su:

  • procjena i razvoj kategorije
  • istraživanje tržišta
  • upravljanje očekivanjem kupaca
  • praćenje životnog vijeka proizvoda
  • optimizacija zaliha
  • nova poslovna rješenja.

Najam vozila

Preuzmite dokumente: Cjenik najma | Opći uvjeti najma vozila

Dopustite nam da vam pomognemo napraviti korak unaprijed